DISSABTE 11 DE FEBRER:CERCAVILA DE SANTA EULALIA

Escrit per . Categoria Activitats culturals, Festes. Bookmark the Permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
Famílies,
el proper dissabte, tenim el cercavila de santa Eulàlia, on  La Cucafera, la Patxoca, el Garrinet i la Garrineta participaran juntament amb els GRALLERS I TABALS del Ferran Sunyer!! i com sempre necessiten anar ben acompanyats del nens/es i les famílies de l’escola!!
Així que us esperem a tots/es amb els  folres i samarretes taronges! Lluïm-nos, fem escola!!!
Ens trobarem dissabte 11 de febrer a les 10.30 a la plaça Castella, d’allà anirem passejant pels carrers de Ciutat Vella fins a la Plaça Sant Jaume (hora prevista arribada 12:30). Recordeu posar-vos els folres i samarretes taronges del Ferran Sunyer! així ens podrem reconèixer ja que hi participaran moltes escoles.
GRALLERS i TABALS es coordinaran directament amb els monitors per concretar el punt de trobada i final del recorregut.