Crida de Voluntaris/es. Apunteu-vos!!

Us fem una crida especial per trobar VOLUNTARIS/ES per diferents temes. En cas que puguis i vulguis, posa’t en contacte amb nosaltres: ampaferransunyer.delegats@gmail.comEn totes les peticions seràs molt ben rebut/da! 
LA CUCAFERA: Si tens ganes d’arreglar el personatge del seguici popular de la nostra escola i tens idea de cosir, és el moment de començar a arranjar-la! Ja ha fet moltes cercaviles i li calen uns retocs!
L’INFOFERRANET: En aquest cas la revista de l’escola on participen els infants de l’escola i també algunes famílies li calen algunes persones per diferents tasques de l’editatge. Si tens coneixements i ganes, ja ho saps!
RECICLATGE OLI: Per la recollida de l’oli que es fa els dimarts de 8,45 a 9,15h li cal un voluntari/a. Només cal estar-hi present, ja que són els infants del cicle superior que s’encarreguen. És molt fàcil i útil!!!
GRUP DE TEATRE: El grup de teatre LATRUP format per famílies necessita URGENTMENT persones que vulguin formar-hi part per tal que a final de curs es pugui representar l’obra a tots els nens i les nenes de l’escola!!! És un regal molt especial que se’ls hi fa a través del teatre!
 
RECOLLIDA MATERIAL: La festa de Carnestoltes ja està en marxa i aquest any es necessita: rotlles de paper de WC, rotlles de paper de cuina, llaunes de conserva grans (i netes), cd, cintes de cassette i discos de vinil que ja no feu servir. A les entrades de l’escola hi ha unes capses per deixar el material.